Jag bet Polle!

Idag har vi bland annat haft idott och musik. På idrotten var vi inne och lekte lekar, vi ägde ut det andra laget två gånger i "Kung & Drottning! :P

Och på musiken höll killarna på och slamsade typ jättelänge men då vart Magda arg och sa till dom. Ett tag efter började Pontus - som satt bredvid mig att peta på mig och typ reta mig, som vanligt. Och så säger han typ:
"Asså du..." och pekar på mig. Och gissa vad jag gör?? Jag biter han i fingret!! Han utbrister genast jättehögt:
" Hon bet mig!" Magda som redan var lite irriterad på honom kolla argt på honom och säger:
"  Vad är det som pågår där borta?"
" Hon bet mig!" säger Pontus igen och pekar på mig. Magda kollar lite förundrat på oss och säger:
" Jag antar att hon hade en anledning till det" och så fortsätter lektionen. men hon hinner inte ens säga en ord innan jag- som inte alls hade någon anledning att bita Pontus, brister ut i en hysterinsk skrattanfall. Det tog typ fem minuter för mig att lugna ner mig XD Japp, det var dagens händelse!
Fast jag kan berätta att Pontu sinte va glad efter den lektionen, jag fick skynda mig bort till kafeterian XD

Kram// Sanna <3


Min pappa bor inte i mediasalen!!

Nu undrar nog alla utomstående vad rubriken betyder, och jag kan berätta att det har som blivigt ett stående skämt i klassen att min pappa är den där apan i mediasalen. Så ibalnd kan Pontus utbrista:
"Sanna, ska du inte gå till din pappa i mediasalen?" Det brukar sluta med att resten av klassen hänger på och säger:
" Men han blir ju ledsen om han inte får sin dagliga kram?"
" Du vet väll att din pappa ser allt du gör, han är ju i mediasalen!"
Jag blir galen!! Och så sent som idag har dom kommigt på att min mamma är en liten flodhäst i syslöjdsalen, så sent som igår var min mamma det lilla trollet som jag har som nyckelring. Dom har lite svårt att bestämma sig vad som ska vara min mamma, men jag kan berätta att min mamma & pappa bor hemma hos mig och båda två jobbar varenda vardag på "Martinssons", allstå är dom inte på skolan varanda dag!! :P

Idag har vi haft idrott, vi skulle orgentera. Min första tanke var:
" åh nej! Jag kommer att gå vilse!"Men sen fick jag veta att jag skulle vara med Julia, och hon bor på Sörböle, så hon hittar bra uppe på elljusspåret. Och det gick bra för oss, vi tog tre av fyra kontroller, jag är riktigt nöjd!!:P

Och föresten, jag har fått lite komentarer om att jag har utropstecken i typ varje sms, men jag vill inte sluta med det. Det har som blivigt en del av min personlighet, man kommer jämt att kunna skillja mina sma frän andras.
En vanlig person som har tråkigt skulle skriva ungefär så här:
" hej, vgd?" Men jag skriver:
" Hej!=) Vad gör du!:P" Så det brukar synas när det är jag som har skrivigt smset! XD Men jag gillar utropstecken, dom är glada på något sätt tykcer jag!!! XD Som sagt det är en del av min personlighet. Tänk om någon skulle säga att sluta säga ditt favvoord, du skulle förmodligen inte vilja sluta säga det, och om du mot för modan skulle vilja det så skulle du nog inte lyckas!! XD
Så mina utropstecken förblir kvar!!!! :P


Och så får vi inte glömma, Victoria Jonsson fyller 13 år idag, Gratis Vickan!! :P Hurra, Hurra Hurra!!!




Jag är såå trött!! :P

Nu jag har just kommigt hem från skolan, och jag är hur trött som helst, jag nästan sov sista lektionen. Vi hade fyrsik med Conny XD haha, han var inte så bra fysiklärare. Men jag fattade typ ändå inte någonting av lektionen, Lina fick hjälpa mig jättemycket, haha! XD

Ikväll sk ajag kanske se idol, men efter som att jag är så trött så kanske jag inte orkar vara uppe så länge, jag kanske typ lägger mig direkt efter middagen hahahaha XD

Kram// Sanna <3

Hejhopp!! XD

Idag har jag & Nelly bara varit hemma. Albin mamma & pappa är på albins fotbollscup i Luleå. Frida & Ida får just hem här ifrån, dom har varit här idag. Solan har också varit hem men hon har inte hunnigt fara hem än!! XD

Ikväll ska Nelly också bort, så jag blir hemma själv. Antingen går jag ut och äker mojja... eller ser jag någon film.
Jag gissar att det kommer och bli det senare allternativen, haha XD!

Jag vet inte vad jag ska skriva nu, så jag lägger ut en bild sångaren i KISS, det var så jag vart sminkad igår när Ida & Nelly skulle sminka och fota mig, Lisa och frida.

 

Försten på min andra blogg har jag skrivigt att jag har två kompisar som heter Angecilá & Carrie. Det är två amrikanska/ engelska namn som jag hittade på internet. Allstå finns inte dom i verkligenheten. Från början tänkte jag att jag skulle ha en "kompis" i hollywoodbloggen för varje kompis jag har i verkliga världen. Men sen upptäckte jag att jag skulle måsta ha jättemånga "kompisar", så då hittade jag bara på några.

Lina, Emma, Paulina, Victoria, Julia, Helena, Emma kusin, Penny, Frida, Lisa, Ida A:älskar er!!! <3

Kram// Sanna <3


Potatis! XD

Idag på morgonen gick vi upp  till potatislandet och tog upp potatis med släkten. Det var hyftas mycket potatis. Efteråt tände vi en liten brasa och grillade korv & marsmellows. SEn cyklade vi hem. Men när jag komm hem upptäckte jag att jag var alldeles hundhårig från , Qita, Leo, Sigge & Renata XD

Om en stund kommer Ida, Frida & Lisa <3 och då ska typ jag fia & Lisa vara modeller och pyrran och ida ska fota oss.

Igår va ju jag, lina & Victoria på stan, och jag såg en jättesnygg tröja på kappahl. Jag köpte den inte och tyvärr hittar jag inte någon bild på den =(. Jag sitter och lyssnar på musik på youtube och har hittat den här låten som är gandska bra:




Kram// Sanna <3

Kortdag!

Idag slutade vi halv 12. Så vi åt lunch på skolan och sedan gick jag och lina in till stan. Jag köpte en pennväsare åt mig och en penvässare åt Nelly, en sån där rullsak att ha i skåpet, tuggummi & så hurde jag tre filmer på hemmakväll =) Det vart:



Kram// Sanna <3

 


Hejhopp!!

Idag spelade jag elgitarr efter skolan, det gick bra. Fast jag fick jätteont i axlarna när jag bar gitarren, men det är typ gått över nu =) Ikväll ska jag på scuoterna för första gången iår, det ska bli jättekul!!! XD

Föresten, nu har jag skapat den till blogg, jag kommer att skriva i den här som vanligt, den andra blogger är bara en helt oreriös blogg, fast den är kul att blogga i... XD Om ni klickar på länken här in till så kommer ni till den, besök den gärna!!!  http://hollywoodbeck.blogg.se/


Converse!! :P

Idag lät Nelly mg att låna hennes converse med klack, jippie!! XD Jag fick lite komentarer, men inte så mycket. Den roligaste reaktionen var nog när någon av killarna utbrast:
"Har du limmat fast klackar på skorna?!" Haha!!! Men jag fick lite ont i fötterna av skorna...=(

Idag hade vi Slöjd och Idrott på morgonen. På slöjden har jag fortsatt med min fina penfack. Och Kerstin gåt fortfarande åt motsatta hållet när man räcker upp handen!!
På idrotten skulle vi kast kula och springa 200 meter. Det jättelång tid för mig att springa 200 meter!

Sista lektionen hade vi SO , det var faktist kul. I SO så har vi Åsa Mattsson, hon visade oss bilder och så skulle vi gissa vilken land bilder var ifrån. Och det gjorde vi typ hela lektionen, nog för att jag inte visste så mkt om kända byggnader i världen ( jag kände igen London Bridge & Eiffelltornet XD) så var den gandska kul, man behövde bara sitta och låtsas att man vet vilka världens  sju underverk är. Fast nu vet jag iallafall massor om kända byggnader i världen ( om jag får kolla på wikipedia först XD) jag är stolt!!! =)

Kram// Sanna <3

Hello:P

Nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag lägger väll in lite bilder :P



 Jag hade roligt och fotade min elgitarr XD
Nu vet jag fortfarande inte vad jag ska skriva , så jag lägger upp lite låtar. :)






Den här är jättekul! XD

Kram // Sanna <3

Bytes!

Idag åkte jag, Nelly & mamma till klädbytardagen i stan. Jag hittade faktist jättemycket snygga kläder där, bland annat en snygg DCtröja för 20 kr, fast den var från Tahiland... ( vilket betyder att det är en piratkopia).
Nelly hittade också lite snygga kläder, men jag går inte in på några ditallier, ni får själv fråga henne om ni vill veta vad hon köpte... XD

När vi kom hem åt vi lite lunch och sen gjorde jag & nelly mormor & morfars nya lägenhet i the Sims, faktist på mammas befallning. =)
Sen gick vi ut och åkte lite på the wawe och fotade lite.

Nu ska vi snart äta, och sen ska vi till Mormor & morfar för att fira morfar som typ har fyllt år. Det blir väll inte så jätte kul men... tårtan är säkert god...om inte mormor blandat saft i den... XD

Kram // Sanna <3

Pelle Svamplös...!

Idag har det varit en toppendag. Första lektionen hade jag & Vickan estet och det var väll gandska kul som vanligt. Sen hade vi en svenskadiagnos, det var ite så kul, men inte så jättefarligt iallafall. Och efter en 20 minuters rast hade vi SO med Åsa Mattsson.  Det var väll inte någon höjdarlektion pga vi fick en typ jättesvår uppgift, så alla ville ha hjälp sammtidigt, vilken resulterade till att halva klassen alldrig fick någon hjälp. Men lektionens höjdpunkt var när Murré fick en utskällning för att han hade bråkat med Jessica eller något XD.

Efter den lektionen slutade vi, då var klockan 20 över elva! =). När Lina gick för att äta lunch med P:e, Vickan och Julia så gick jag och Emma till coop och köpte typ tuggummi. SEn for vi hem med bussen.
När jag kom hem så åt jag en pirog, spelade elgitarr och satt vi datorn en liten stund. Sen kom mamma & Albin hem, då for vi till stan och träffade Nelly på  CK.
men då upptäckte vi att mamma hade glömmt börsen hemma... så vi köpte bara det alldra nödvändigaste för pengara som Nelly hade med sig. Allstå så köpte vi ingen pennvässare, jag kommer att bli tokig om jag måste skriva med en jättetrubig penna en till vecka!!
Ja ja, sen gick vi till Dallas och köpte pizza och en hamburgare åt mig ( jag äter inte ost) och tog hem dom och åt.
Och nu ikväll ska vi väll se lite TV, jag såg i tidningen att Morden i misommer går i kväll, det blir nog att vi sen det! =)
Och självklart, HELA dagen har jag gått runt och sjungigt: Nu är det fredagsmys!! XD


Heavens on fire!!

Idag efter skolan spelade jag elgitarr, som vanligt på musikskolan. När jag skulle gå såg jag att Freja hade skolfoto idag, Och gissa vad! Det var samma fotograf som fotade på Bureåskolan & på Marias bröllop och som skulle fota där. Allstå en jätte snygg kille!! XD men just som jag skulle ta fram mobilen och fota han så sprang han iväg =(

Imorrgon har vi en jättekort dag, vi slutar tjugo över 11 XD. Direkt på morgonen har jag och Vickan estet när dom andra ändå måste vänta för att dom kan inte åka med den senare bussen från gummark, så dom måste åka med bussen så att dom är där kl kvart över åtta ändå!

Kram// Sanna<3

Ingen rubrik...

Idag har det väll inte hänt så mycket, jag har bara varit i skolan som vanligt. Vi hade idrott och musik. Till min stora gladje så har vi Magda istället för Micke i musik, hon är typ tusen gånger bättre än Micke XD

imorron ska jag till skolan ( som vanligt) och sen sak jag spela elgitarr på musikskolan. Min gitarrläxa är heavens on fire med KISS, och den är jätterolig att spela =)

Nu har Idol börjat, så jag måste sluta skriva! =)

 

Kram// Sanna <3


Pär, !gen! =)

Idag har vi inte gjort något speciellt, vi har bland annat haft textilslöjd & idrott. Jga var sämst på 60 meter!! =(
På mentortiden fick vi nya platser i klassrummet, jag sitter med Pär...igen... Men jag har inte sagt att det är negaivt! Pår är en jätteschyst kille, men det skulle bara vara kul med lite variation någon gång... =)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva...
 
Kram / Sanna <3

Tack Paulina!

Nu har den söta, snälla, underbara Paulina fixat en jättefin header åt mig, Tack så jättemycket, du är bäst! <3.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag och Victoria har haft estet, och det var väll kul. Vi började spela låten Chasing Cars ( vet inte hur det stavas). Det var jättelätta acorrd på den, det är typ D, A, E. Man känner sig faktist gandska bra när man vet att man kan spela låten på gitarr, piano, el-bas & trummor. XD

Nu har jag lust att lägga ut lite snygga bilder som jag tog hos Farmor i fredags:




Blomma, lite dålig bild, men jag gillar den...


En typ lada på farmors gård, lite cool bild men inte jättebra


En bit av farmos hus, gandska bra bild faktist.


Vatten...


En annan cool bild...XD

 


Min kusin heter Maria Lindberg!

För ett dygn sedan hette min kusin Maria Lundmark, men nu heter hon Maria Lindberg. Hon gifte sig allstå med Magnus Lindberg igår. Själva vigseln var på kyrkholmen och sen åkte vi upp till vitbergsstugan och åt god mat och hade roligt.
 Maria hade en jättefin klänning och hon hade jättefin frisyr också. Hon sa att det var lite svårt att andas i klänningen, men man gifter sig ju bara en gång... ( oftast).
 Linnea sjöng två stycken sånger på bröllopet, och till allas ( Nellys besvilelse XD) förvåning var hon jättedukig på att sjunga.
 Efter all mat och sånt satt jag, Nelly, Linnea, Sara & jonas och spelade spel, jag minns tyvärr inte vad spelet hette. Jag och Linnea vann!!!! =)

Jag vet att jag har lovat att lägga ut en bild på min klänning så:


Lite dålig bild, kag ser så sur ut!

Kram // Sanna <3

En till test... XD


Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ...
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
har du varit kär i någon? - Självklart!!
är du kär just nu? - ...

Frågor om dig själv
fullständigt namn? - Sanna Rebecka Lundmark
när fyller du år? - 29 maj
vad har du på dig just nu? - mjukisbyxor och en ful tröja!
vad tycker du mest om hos dig själv? - just nu: min frisyr!!
vad är du bra på? - spela elgitarr =)
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - vet inte..

Frågor om idag
vad har du gjort? - fixat min frisyr till bröllopet!
har du varit ledsen idag? - Nepp
har du gjort något bra idag? - ingen aning
vad ska du göra nu? - vet inte
har du gjort något dåligt idag? - vet ej
är du trött nu? -nepp
vad händer imorgon? - Inget

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - minns int
Vem ringde du senast? - minns int
Vem sms:a till dig senast? - Lina
Vem sms:a du till senast? - Lina

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  10 min typ
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 20 min typ

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Absolut!
I så fall, vilken låt för tillfället? - Selena Gomez & Demi Lovato, One and the same 
Vad gillar du för musik? - typ allt utom dansband

KÄRLEK

Är du kär just nu?- ..
Har du kysst någon idag? - nepp
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nä
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - Isak, och det var lääänge sedan.
Är du romantisk? - lite kanske
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Aldrig!
Är du svårflörtad? - vet inte...
Har du lekt med någons känslor? - lite... hehe!
Hur länge var ditt kortaste? - vet int
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - varierar... 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nä

Bröllopsdagen!!

Idag såg jag tv en liten stund på morgonen, men sen var det bara att göra sig färdig inför Maria & Magnus bröllop.  Nu vårar jag knappt röra på huvudet för att nelly och mamma har just fixat min frisyr.Jag har våfflat där bak men platt lugg. 
 Jag kan berätta att det stinker hårspray i vårat badrumm nu! man kan knappt andas där inne XD.
Jag hoppas att det blir roligt ikväll, men jag jag har ju inte så mycket erfarenhet av bröllop efter som att det enda bröllop jag har vartit på var Tommy & Hannas, och då var jag så liten att jag inte minns så mycket av det! =)

Kram / sanna <3


Bröllopsförberedelser!

Imorgon kl15.00 ska min kusin Maria gifta sig. Så idag var jag, Nelly & mamma i stan och köpte lite saker. Bland annat ett diamed som jag kanske jag ha morrgon, ett hårspenne som Nelly ska ha och så hittade vi lite kläder och sånt.
 För ett litet tag sedan skrev jag att jag skulle ha samma frisyr som på Nelly konfermation, men Nelly tycker att jag ska ha våfflat hår, så jag kanske har det istellet! =) Fast alla som har sett mig i rikigt våfflat hår förstår vad jag menar när jag säger att mitt hår blir lite stort när jag har våfflat XD        
 Och nu när jag har pratat så mycket om våfflat hår kan jag passa på att berätta att  vi åt mycket goda våfflor på farmors nya altan idag  till lunch.         

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så:

Kram / Sanna <3

                                            


Hello!!

Idag har jag sett Albins fotbollsmatch. Eller rättare sagt småbarnens fotbollsmatch. Han spelade med det yngre laget i ragg. Fast det var typ bara Albin, Samme och Victor som spelade XD

Imorgon är det skola... Vi ska tyo börja med vårat "riktiga" schema nu. Jag hoppas att det går bra!!  Jag tror att vi faktist har spanska imorgon, det har vi Bella Fällman i, så det blir skäkert bra!! 

På lördag har min kusin Maria och hennes kille Magnus bröllop. Jag ska ha en lång &  svart svart klänning med svarta klackiskor. Jag tror att jag ska ha samma frisyr som jag hade på Nellys konfa ( alla ni som jag sett den fattar var jag menar). Jag kanske lägger ut en bild på min bröllops-outfit senare. =)

Puss & Kram
Sanna =)

En till sån där sak...

Lovar du att vara ärlig?  Japp
Du heter: Sanna Rebecka Lundmark
Smeknamn: Har inget... =(
Låt som när du är ledsen sörjer till? vet inte
Beroende av: Twilight, musik & kompisar!!! =)
Vad behöver du mest just nu: Vet inte...
Vad tror folk om dig? Att jag är en galen  Twilight-nörd!

Stämmer det? Absolut!!

Vad får du oftast komplimanger för? Ingen aning!!!

Vad säger du för att imponera på någon? Jag impar inte på någon, alla blir impade av mig ändå!! ( skåja ba!)

Hur imponerar man på dig? Var dig själv!!!

Brukar du skratta för dig själv?  Alltid!!! XD

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Har du smsat peter?

Var bor du? Gärdsmark

Trivs du där: Japp!!

Äger du några converse: Nepp =(

Sprit, cider, vin eller öl: Cider ( alkoholfri)

Vad har du för mobil: sony ericsson w595

Nästa mål i ditt liv: Gå ut skolan med hyfsat bra betyg och få ett bra jobb!!

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Peter sa att det gick bra att jag kom lite sent till spelningen!

Antal timmar sömn inatt: Orkar inte räkna!!

Sov du ensam: Ja, bortsätt från Hobbe

Brukar du komma i tid: Oftast

När mår du bra: När jag skrattar med mina vänner!!

När blev du fotad senast:
Idag, i bussen till finnfors

Hur känner du dig nu: glad

Vanligaste färg på dina kläder: svart & rosa

Vad tycker du om fötter: eh?

Vad saknar du: Helgen!!

Favorit dryck på morgonen: Jucie

När brukar du oftast gå och lägga dig: typ halv nio, sen läser jag till typ någon gång!!

Är du blyg? ibland...

Sysslar du med någon idrott: Jag tränar inte i nån klubb men på frididen åker jag streetsurfing & slalom.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ibland

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Int vet ja!!

Är du nöjd med ditt liv: Japp!

Vad är det värsta du vet? Krig!!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? typ inge mycket!

Vad längtar du till? Helgen!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, absolut!!

Vad är det finaste du fått? ingen aning!

Om fem månader: Har det varit julafton!! XD

Om ett år? Är jag fjorton år!!

Du samlar på: typ inget!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer ingen!!

Har du strumpor på dig nu: Japp, gråa!

Är det okej att gråta: Absolut!!

När grät du senast: minns inte! Om man inte räknar med när jag skrattade så jag började gråta när vi var på E4an i onsdags!

Bär du glasögon eller linser: Nope!

Har du piercing:

Vill du gifta dig: Absolut inte nu, men senare, när jag är typ över arton!

Vill du ha barn: Kanske

Är du bra på att laga mat: Nope!

Är du flygrädd: lite...

Hur vig är du: Jag är jättestyv!!

Vilken är din favoritglass: bergsbymjukglass!

Tror du på ett liv efter döden: Ja.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja!!

Vilken ögonfärg har du: blå

Röker du: Nepp! =)

Hur ofta tränar/motionerar du: typ nån gång i veckan.

Vad är det viktigaste i livet?: Familj & vänner!!


Bilder från Sörböle! =)

Nu har jag laddat in bilderna från mobilen, så här kommer lite bilder från första/ andra veckan på Sörböles skola för Skratt & Slams! XD ( Alla som har läst HP borde koppla det där!)

Emma i bussen!


Paulina


Julia

Nu ropar pappa att det är mat, så jag måste sticka! Skriver mer sen!


RSS 2.0